• +40-722 686 496
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Pentru Angajatori

Ne-am acreditat, ne-am alăturat societății MELI JOB CONSULTING din Republica Moldova, devenind partener oficial unic în România. Acest lucru vă oferă garanția unui partener de încredere în medierea, recrutarea și oferirea de locuri de muncă.

Mai mult, colaborăm cu agenții locale din India, Sri Lanka și Nepal, urmând să demarăm parteneriate și cu colaboratori din Filipine în vederea recrutării forței de muncă pentru angajatorii din România. Aceștia ne asigură o bază largă de potențiali candidați calificați și necalificați, pe care ÎI SELECTĂM riguros, în funcție de necesitățile dumneavoastră.

Astfel, venim în sprijinul ocupării locurilor de muncă din cadrul organizației dumneavoastră. Formăm o echipă de profesioniști și suntem pasionați de domeniul resurselor umane, pe care îl considerăm extrem de important pentru dezvoltarea unei companii de succes.

Vă punem la dispoziție servicii de:

  • preselecție a candidaților în conformitate cu cerințele locurilor de muncă oferite și în concordanță cu pregătirea, aptitudinile, experiența și interesele acestora.
  • susținere a interviurilor pe platforme online, pentru a crea un filtru suplimentar în vederea luării deciziei de angajare a recrutaților.
  • urmărire a ocupării locurilor de muncă vacante prin păstrarea permanentă a legăturii cu dumneavoastră.
  • consultanță privind aplicarea Codului Muncii și a legislației specifice din domeniul angajării străinilor, dar nu numai.
  • asistență în vederea obținerii dreptului legal de muncă pe teritoriul României pentru cetățenii Non-UE.

Contactati-ne

+40-722 686 496
We use cookies
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu folosirea acestora.