• +40-722 686 496
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Despre noi

JOB TIPS

Despre noi

Cu o experiență de peste 12 ani în domeniul consultanței pentru afaceri și în domeniul HR, am decis să ne lărgim gama de servicii și în domeniul medierii forței de muncă pe piața internă, intermedierea între candidați și companii, plasarea forței de muncă în domenii de activitate diverse și obținerea mai multor oferte de muncă pentru clienții noștri.

JOB TIPS S.R.L. este o agenție de mediere a forței de muncă pe piața internă, acreditată de AJOFM Brașov, în baza certificatului de acreditare seria BV08 număr 00075/ 02.09.2019. Lucrăm în parteneriat cu Agenția MELI JOB CONSULTING S.R.L. pentru a oferi servicii complete ale recrutării și plasării forței de muncă.

Suntem partener unic în România al MELI JOB CONSULTING S.R.L., agenție din Republica Moldova, CUI 1019600061323, cu sediul social in mun. Chişinău, sec. Buiucani, str. Alba-Iulia, 148/3.

De asemenea, am încheiat parteneriate cu agenții specializate în selectarea și recrutarea de personal calificat și necalificat din India, Sri Lanka și Nepal.

Prin volumul mare de personal pe care îl asigurăm din diferite zone ale lumii, putem menține tarife constante și scăzute pentru serviciile pe care le asigurăm.

Activitatea noastră presupune întreg procesul de recrutare atât a muncitorilor necalificați, semi-calificați sau calificați, precum și manageri de echipă, din domenii variate.

În același timp, oferim consultanță în ceea ce privește încadrarea legală în muncă a cetățenilor români, UE și Non-UE. Pentru cei din urmă, oferim servicii complete în vederea diversificării ofertei de muncă pe piața din România, obținerii avizului de muncă, vizei de muncă și a permisului de ședere pe teritoriul României.

JOB ACADEMY & JOB TIPS

Despre parteneriat

Acreditat, profesional și etic: MELI JOB CONSULTING S.R.L. se bazează pe o echipa cu experiența în recrutarea de personal și datorită cererilor și recomandărilor crescânde ale clienților satisfăcuți, suntem într-o continuă dezvoltare. Operațiunile MELI JOB CONSULTING S.R.L. au acoperit țări precum Marea Britanie, Germania, România, Olanda, Elveția, Cipru, Belgia, Slovacia, Italia și multe alte țări din afara UE, cum ar fi Turcia, Rusia și țările din Orientul Mijlociu. Începând cu 2020, MELI JOB CONSULTING S.R.L. și JOB TIPS S.R.L. și-au combinat serviciile pentru a opera pe piața de muncă din România. Ambele companii sunt autorizate atât în Moldova, cât și în România, o cerință legală pentru a putea deveni intermediari între angajatori și persoanele aflate în căutarea de locuri de muncă, la nivel internațional.

vezi site jobacademy
O gamă largă de zone de operare:

Principalele noastre zone de operare sunt în domeniul forței de muncă la toate nivelurile de calificare, cum sunt lucrătorii in domeniul medical, in fabrici si depozite, in sectorul logistic (șoferi de camioane, forță de lucru pentru depozite). De asemenea, acordăm sprijin angajatorilor în recrutarea forței de muncă calificate în domenii precum Finanțe, medical, Inginerie, IT, Horeca, etc., examinand și evaluand nevoile clientilor nostrii, avand in vedere ca avem peste 50 de functii pentru care am identificat si am recrutat personal.
Confidențialitate:

Toate informațiile pe care ni le furnizati sunt confidentiale. Nu împărtășim niciodată informațiile, planurile, strategiile și politicile organizatiei dumneavoastra cu terții, cu excepția informațiilor care se fac publice pentru a fi aduse la cunostinta persoanelor aflate in cautarea de locuri de muncă.
Nu numai cantitate, dar si calitate cu o rata de succes de peste 90%:

Ne mandrim cu o rata de succes de peste 90%, înseamnand că lucrătorii pe care îi selectăm își indeplinesc obligatiile contractuale asumate. În contractele pe termen determinat de 6 sau 12 luni, rata noastră de succes este situata intre 85% si 90%, bazata pe indeplinirea obligatiilor contractuale asumate de candidatii recrutati de noi. Succesul nostru se bazează pe politicile noastre interne, dar cea mai importantă este că noi NU GASIM lucrătorii, ci II ALEGEM. Drept urmare, pentru mai mult de 90% din clienții noștri organizam interviuri cu candidații pre-selectati de noi, ceea ce le permite angajatorilor să selecteze cel mai bun candidat posibil.
Cele mai rezonabile prețuri cu garanții suplimentare:

Vă promitem cel mai economic cost de servicii din Europa și vă prezentăm câteva garanții pentru a vă proteja interesul.

Contactati-ne

+40-722 686 496
We use cookies
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu folosirea acestora.