• +40-722 686 496
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
JOB TIPS

Every job you need

Suntem JOB TIPS S.R.L., o societate ce își desfășoară activitatea în domeniul medierii muncii pe piața internă și suntem acreditați conform certificatului de acreditare BV08 00075/ 02.09.2019, eliberat de AJOFM Brașov.

De asemenea, suntem acreditați și în Republica Moldova pentru identificarea și selectarea candidaților potriviți pentru ocuparea unui loc de muncă în compania dumneavoastră.

În acest sens, am devenit partenerul exclusiv în Romania al societății MELI JOB CONSULTING S.R.L. din Republica Moldova, CUI 1019600061323, cu sediul social in mun. Chişinău, sec. Buiucani, str. Alba-Iulia, 148/3.

Asigurăm întregul demers al recrutării forței de muncă pentru muncitori calificați și muncitori necalificați, în scopul plasării forței de muncă în diverse domenii de activitate. Având o experiență vastă în domeniul medierii și recrutării candidaților potriviți din România sau din străinătate, JOB TIPS este opțiunea ideală în găsirea ofertelor de muncă.

legaltips

Activitatea noastră se bazează pe relația de colaborare dintre angajatori și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, reușind să mediem cele mai bune opțiuni pentru ambele părți.

legaltips
JOB TIPS

Beneficii

O gamă largă de zone de operare

Principalele noastre zone de operare sunt în domeniul forței de muncă la toate nivelurile de calificare, cum sunt lucrătorii în domeniul medical, în fabrici și depozite, în sectorul logistic (șoferi de camioane, forță de lucru pentru depozite). De asemenea, acordăm sprijin angajatorilor în recrutarea forței de muncă calificate în domenii precum finanțe, medical, inginerie, IT, Horeca, etc. Examinăm și evaluam nevoile clienților noștri, având în vedere că deținem peste 50 de funcții pentru care putem identifica și selecta personal în vederea asigurării ofertelor de muncă potrivite.

Nu numai cantitate, dar si calitate din Republica Moldova, India, Sri Lanka, Nepal, Filipine
Cele mai constante si rezonabile preturi
Confidențialitate

Contactati-ne

+40-722 686 496
We use cookies
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu folosirea acestora.