Despre noi

JOB TIPS

Despre noi

Cu o experienta de peste 12 in domeniul consultatei pentru afaceri si in domeniul HR, am decis sa ne largim gama de servicii si in domeniul medierii fortei de munca pe piata interna.

JOB TIPS S.R.L. este Agentie de mediere a fortei de munca pe piata interna, acreditata de AJOFM Brasov, in baza certificatului de acreditare seria BV08 numar 00075/ 02.09.2019. Lucram in parteneriat cu Agentia JOB ACADEMY S.R.L. pentru a oferi servicii complete ale fortei de munca.

Suntem partener unic in Romania al JOB ACADEMY S.R.L., agentie din Republica Moldova, acreditata in baza licentei seria A MMII nr. 050109.
Deasemenea, am incheiat parteneriate cu agentii specializate in selectarea si recrutarea de personal din India, Sri Lanka si Nepal.
Prin volumul mare de personal pe care il asiguram din diferite zone ale lumii, putem mentine tarife constante si scazute pentru serviciile pe care le asiguram.

Activitatea noastra presupune intreg procesul de recrutare atat a muncitorilor necalificati, precum si semi-calificati sau calificati, precum si manageri de echipa, din domenii variate.

Deasemenea, oferim consultanta in ceea ce privestea incadrarea legala in munca a cetatenilor romani, UE si Non-UE. Pentru cei din urma, oferim servicii complete in vederea obtinerii avizului de munca, vizei de munca si a permisului de sedere pe teritoriul Romaniei.
JOB ACADEMY & JOB TIPS

Despre parteneriat

Acreditat, profesional, etic și cel mai bun: JOB ACADEMY S.R.L. este fondată în 2014. De atunci, datorită cererilor și recomandărilor crescânde ale clienților satisfacuti, ne dezvoltam incontinuu. Am înființat al doilea birou în regiunea Găgăuzia din Moldova în 2016. Operațiunile JOB ACADEMY S.R.L. au acoperit țări precum Marea Britanie, Germania, România, Olanda, Elveția, Cipru, Belgia, Slovacia, Italia și multe alte țări din afara UE, cum ar fi Turcia, Rusia și țările din Orientul Mijlociu. Începând cu 2019, JOB ACADEMY S.R.L. și JOB TIPS S.R.L. și-au combinat serviciile pentru a opera pe piața de muncă din România. Ambele companii sunt autorizate atât în Moldova, cât și în România, o cerință legală pentru a putea deveni intermediari între angajatori și persoanele aflate in cautarea de locuri de muncă, la nivel internațional.
vezi site jobacademy
O gamă largă de zone de operare:

Principalele noastre zone de operare sunt în domeniul forței de muncă la toate nivelurile de calificare, cum sunt lucrătorii in domeniul medical, in fabrici si depozite, in sectorul logistic (șoferi de camioane, forță de lucru pentru depozite). De asemenea, acordăm sprijin angajatorilor în recrutarea forței de muncă calificate în domenii precum Finanțe, medical, Inginerie, IT, Horeca, etc., examinand și evaluand nevoile clientilor nostrii, avand in vedere ca avem peste 50 de functii pentru care am identificat si am recrutat personal.
Confidențialitate:

Toate informațiile pe care ni le furnizati sunt confidentiale. Nu împărtășim niciodată informațiile, planurile, strategiile și politicile organizatiei dumneavoastra cu terții, cu excepția informațiilor care se fac publice pentru a fi aduse la cunostinta persoanelor aflate in cautarea de locuri de muncă.
Nu numai cantitate, dar si calitate cu o rata de succes de peste 90%:

Ne mandrim cu o rata de succes de peste 90%, înseamnand că lucrătorii pe care îi selectăm își indeplinesc obligatiile contractuale asumate. În contractele pe termen determinat de 6 sau 12 luni, rata noastră de succes este situata intre 85% si 90%, bazata pe indeplinirea obligatiilor contractuale asumate de candidatii recrutati de noi. Succesul nostru se bazează pe politicile noastre interne, dar cea mai importantă este că noi NU GASIM lucrătorii, ci II ALEGEM. Drept urmare, pentru mai mult de 90% din clienții noștri organizam interviuri cu candidații pre-selectati de noi, ceea ce le permite angajatorilor să selecteze cel mai bun candidat posibil.
Cele mai rezonabile prețuri cu garanții suplimentare:

Vă promitem cel mai economic cost de servicii din Europa și vă prezentăm câteva garanții pentru a vă proteja interesul.

Contactati-ne

Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.